Contact Us
+31 (58) 253 20 44
MA - VR 08:00 - 17:00

nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo

Privacy Policy

Privacy Statement Gardener’s Holding B.V. en de aan haar gerelateerde zuster/dochter-maatschappijen, hierna te noemen Gardener’s Pride

Persoonsgegevens die worden verwerkt:

Gardener’s Pride kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Gardener’s Pride, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een sollicitatieformulier op de website aan Gardener’s Pride verstrekt. Gardener’s Pride kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Geboorteplaats
- Nationaliteit
- Burgerlijke staat
- In bezit van rijbewijs
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- e-mailadres
- Bankgegevens
- Beroep
- Opleiding
- Werkervaring
- Talenkennis
- IP-adres

Waarom Gardener's Pride B.V. uw gegevens nodig heeft:

Gardener’s Pride verwerkt uw persoonsgegevens om via de mail contact met u op te kunnen nemen als u bij ons heeft gesolliciteerd d.m.v. het sollicitatieformulier.

Hoelang Gardener's Pride B.V. uw gegevens bewaart:

Gardener’s Pride bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met derden:

Gardener’s Pride verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen van website bezoek:

Op de website van Gardener’s Pride worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Gardener’s Pride gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics:

Gardener’s Pride maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Gardener’s Pride bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Gardener’s Pride te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Gardener’s Pride heeft hier geen invloed op. Gardener’s Pride heeft Google geen toestemming gegeven om via Gardener’s Pride verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gardener’s Pride zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligde website:

Gardener’s Pride neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Gardener’s Pride maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Uw bezoek aan deze website wordt automatisch omgezet naar een beveiligde omgeving. Daarnaast is de website beveiligd tegen hackers om zo uw persoonsgegevens nog beter te beveiligen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Gardener’s Pride verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Gardener’s Pride op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


www.overbeektomaten.nl is een website van Gardener’s Pride. Gardener’s Pride is als volgt te bereiken:

Vestigingsadres: De Bodde 2A, 9044 LA, Beetgum
KvK: 01111336
Telefoon: 058-2532044
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.